Skip to main content

KÖK FRÅN LIDHULTS

DITT KÖK ÄR BARA DITT

Vi bygger varje kök exklusivt bara för dig. Våra ramluckor är i massivt trä och du kan också välja massiva stommar. Tillsammans kan vi anpassa, ändra, förfina och göra kloka lösningar. Urvalet är stort och du kan kombinera precis efter behov och smak. Flera av våra kök grundmålas av oss och ska sedan färdigmålas på plats. Vi är utbildade för att hjälpa dig, så tveka inte att fråga.

VÅR SYN PÅ KVALITET

Kvalitet är båda en känsla och hårda fakta. Den höga kvalitén känns och syns i de stabila stommarna med massiv front, och i det noggranna detaljarbetet. Du upplever den också när lådor och dörrar öppnas och stängs mjukt. När varje detalj, varje yta, varje beslag och varje gångjärn alltid håller högsta finish. Känslan finns där när allt stämmer, när du varje dag och i många år är nöjd och glad att du valde Lidhults.

VÅRA LUCKOR

INNANFÖRLIGGANDE LUCKOR

Det var Lidhults som introducerade luckor och lådor som linjerar snyggt med den massiva stommens framkant. En stilren lösning som andas kvalitet och tradition.

FALSADE LUCKOR

Våra överfalsade luckor ger köket en tydlig karaktär och det finns många kombinationsmöjligheter. Luckorna täcker en del av stommen och gångjärnen är synliga.

UTANPÅLIGGANDE LUCKOR

Våra kök med utanpåliggande luckor finns i stort urval och ger många möjligheter till anpassning. Här är gångjärnen dolda inne i skåpen.

Våra samarbetspartners