Skip to main content
Er köksleverantör i Göteborg

Är det äntligen dags att förnya ditt kök?

Bor ni i Göteborg så kan vi erbjuda ett imponerande sortiment av kök, skräddarsydda för att passa just din smak och stil. Oavsett om du drömmer om en tidlös och klassisk design eller om du suktar efter det senaste inom modern köksinredning, så har vi något som kommer att överträffa dina förväntningar.

Nytt kök eller kanske bara ett luckbyte?

Våra kök är inte bara en visuell fest för ögonen – de är också tillverkade av material av högsta kvalitet för att säkerställa en lång livslängd och hållbarhet. Vi kan stoltsera med ett erfaret team som är passionerat engagerat för att leverera den absolut bästa servicen till dig.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt nya kök i Göteborg

Vi skapar en personlig köksupplevelse genom att erbjuda hembesök i Göteborg. Vår expert besöker din plats för att förstå dina behov och utvärdera utrymmet noggrant. Under besöket presenterar vi inte bara vårt imponerande sortiment och designalternativ utan ger även en detaljerad kostnadsuppskattning för ditt köp.
Authentic Tradition

Exklusiva kök tillverkade av hög kvalitet

exklusiva kök

Lidhults kök

Lidhults kombinerar tradition, skickligt hantverk och nytänkande i sitt arbete. Vi fokuserar på design, produktion och försäljning av köks-, badrums- och förvaringsinredningar som förverkligar kundens drömmar. Våra ramluckor och stommar finns i massivt trä, och det omfattande urvalet ger dig möjlighet att skräddarsy efter behov och smak. Vi erbjuder flexibilitet för att anpassa, ändra och förädla våra lösningar, så att de blir precis som du önskar. Våra kunniga återförsäljare är utbildade för att stödja dig genom processen. Tveka inte att fråga dem om hjälp. Med Lidhults kan du förverkliga dina visioner med stilsäkert hantverk och expertis.
  • Platsbyggda kök
  • Klassiska kök
  • Moderna kök

Kom och besök värt showroom i Kungsbacka, strax utanför Göteborg

Snygga kök med smarta funktioner Våra moderna kök är utformade för att kombinera funktionalitet med stil, vilket ger våra kunder möjlighet att skapa sin drömkök. Våra designalternativ innefattar en mängd olika färger, material och finishar, så att du kan hitta en design som matchar din personliga stil och ditt hem.

Med vårt breda utbud av moderna köksskåp, bänkskivor och köksöar kan vi skapa ett modernt kök som uppfyller alla dina behov. Vårt kökssortiment innehåller även ett brett urval av smarta inredningar för köksredskap och tillbehör, vilket gör att du kan skapa både en modern och funktionell köksmiljö.